098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Trening javnog nastupa

Post 315 of 397

12. i 13. prosinca 2014. godine održali smo „Trening javnog nastupa“ u hotelu Bristol u Opatiji. Ovo je treći trening u ovoj godini i najavljujemo reprizu ponovo u Opatiji 30. i 31. siječnja 2015.godine, a nakon toga i napredni trening u veljači.

Svoje znanje i iskustvo polaznicima su prenijeli Dunja Lakuš trenerica govora na RTL-u i Miljenko Kokot spiker na HTV-u.

U modernom poslovanju javni nastup je važan faktor uspjeha. S druge strane, većina govornika pred širim auditorijumom i pred kamerama pokazuje nesigurnost.

Ovaj trening kreiran je upravo s ciljem da polaznicima pomogne izgraditi uverljiv i siguran javni nastup. Polaznici su dva dana kroz praktične vježbe naučili kako očuvati smirenost i entuzijazam te prevladati strah od javnog nastupa, kako prilagoditi svoj nastup ili prezentaciju publici, kako napraviti dobru strukturu prezentacije, osvjestili su važnost verbalne i neverbalne komunikacije i na kraju su svi izveli jedan nastup koji smo snimili i nakon toga zajednički analizirali. Zaključak je  bio da je priprema ključ uspjeha.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu