098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Novosti

Moj Donji Miholjac bez azbesta!

Moj Donji Miholjac bez azbesta!

Pod pokroviteljstvom Grada Donji Miholjac, a u sklopu Javnog poziva građanima da prijave objekte na kojima se nalazi azbest, 27.01.2023. godine proveli smo akciju “Moj Donji Miholjac bez azbesta!”. Prisutne smo upoznali s opasnostima od azbesta ali i načinima njegovog zbrinjavanja. Kako je bilo možete pogledati na linku “Moj Donji Miholjac bez azbesta!”.

Moja Općina Plitvička Jezera bez azbesta!

Moja Općina Plitvička Jezera bez azbesta!

Pod pokroviteljstvom Općine Plitvička Jezera, a u sklopu Javnog poziva građanima da prijave objekte na kojima se nalazi azbest, 23.01.2023. godine proveli smo akciju “Moja Općina Plitvička Jezera bez azbesta!”. Prisutne smo upoznali s opasnostima od azbesta ali i načinima njegovog zbrinjavanja. Kako je bilo možete pogledati na linku “Moja Općina Plitvička Jezera bez azbesta!”.

Moja Općine Ravna Gora bez azbesta!

Moja Općine Ravna Gora bez azbesta!

Pod pokroviteljstvom Općine Ravna Gora, a u sklopu Javnog poziva građanima da prijave objekte na kojima se nalazi azbest, 19.01.2023. godine proveli smo akciju “Moja Općine Ravna Gora bez azbesta!”. Prisutne smo upoznali s opasnostima od azbesta ali i načinima njegovog zbrinjavanja. Kako je bilo možete pogledati na linku “Moja Općine Ravna Gora bez azbesta!”.    

Kreativna radionica – Božićni ukrasi od filca

Kreativna radionica – Božićni ukrasi od filca

10.12.2022. održana je kreativna radionica – Božićni ukrasi od filca – u CZK Gozdenica u Novalji. Krojili smo, izrezivali i oblikovali božićne anđeliće i jaslice od filca… RADIONICA JE BILA BESPLATNA JER JU JE SUFINANCIRAO GRAD NOVALJA. Kako je bilo možete pogledati na linku Božićni ukrasi od filca .

Intervju za Radio Split – Moja Hrvatska bez azbesta!

Intervju za Radio Split - Moja Hrvatska bez azbesta!

27.11.2022. dali smo intervju za Radio Split i Hrvatsku radio televiziju nakon pet prezentacija provedenih u Splitsko dalmatinskoj županiji u mjesec dana: Moja Općina Šolta bez azbesta! i HRT Hrvatska danas Moja Općina Milna bez azbesta! Moja Općina Tučepi bez azbesta! Moj Vis bez azbesta! Moja Komiža bez azbesta! U međuvremenu smo u Istarskoj županiji održali…

Moja Komiža bez azbesta!

Moja Komiža bez azbesta!

Pod pokroviteljstvom Grada Komiže, a u sklopu Javnog poziva građanima da prijave objekte na kojima se nalazi azbest, 26.11.2022. godine proveli smo akciju “Moja Komiža bez azbesta!”. Prisutne smo upoznali s opasnostima od azbesta ali i načinima njegovog zbrinjavanja. Kako je bilo možete pogledati na linku “Moja Komiža bez azbesta!”.

Moj Vis bez azbesta!

Moj Vis bez azbesta!

Pod pokroviteljstvom Grada Visa, a u sklopu Javnog poziva građanima da prijave objekte na kojima se nalazi azbest, 25.11.2022. godine proveli smo akciju “Moj Vis bez azbesta!”. Prisutne smo upoznali s opasnostima od azbesta ali i načinima njegovog zbrinjavanja. Kako je bilo možete pogledati na linku “Moj Vis bez azbesta!”.

Moja Općina Medulin bez azbesta!

Moja Općina Medulin bez azbesta!

Pod pokroviteljstvom Općine Medulin, a u sklopu Javnog poziva građanima da prijave objekte na kojima se nalazi azbest, 15.11.2022. godine proveli smo akciju “Moja Općina Medulin bez azbesta!”. Prisutne smo upoznali s opasnostima od azbesta ali i načinima njegovog zbrinjavanja. Kako je bilo možete pogledati na linku “Moja Općina Medulin bez azbesta!”.

Moja Općina Tučepi bez azbesta!

Moja Općina Tučepi bez azbesta!

Pod pokroviteljstvom Općine Tučepi, a u sklopu Javnog poziva građanima da prijave objekte na kojima se nalazi azbest, 26.10.2022. godine proveli smo akciju “Moja Općina Tučepi bez azbesta!”. Prisutne smo upoznali s opasnostima od azbesta ali i načinima njegovog zbrinjavanja. Kako je bilo možete pogledati na linku “Moja Općina Tučepi bez azbesta!”.

Moja Općina Milna bez azbesta!

Moja Općina Milna bez azbesta!

Pod pokroviteljstvom Općine Milna, a u sklopu Javnog poziva građanima da prijave objekte na kojima se nalazi azbest, 26.10.2022. godine proveli smo akciju “Moja Općina Milna bez azbesta!”. Prisutne smo upoznali s opasnostima od azbesta ali i načinima njegovog zbrinjavanja. Kako je bilo možete pogledati na linku “Moja Općina Milna bez azbesta!”.

Menu