098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Održana treća E-biciklijada Punat-Stara Baška-Punat

Post 130 of 406

U subotu 20. travnja 2019. godine održali smo treću „E biciklijadu Punat-Stara Baška-Punat“.

Proljetno sunčano jutro privuklo je 28 biciklista u Punat i prije vremena za prijavu jer je nekima ovo prvi put da voze električne bicikle. Priključili su nam se gosti iz Mađarske, Slovačke, Slovenije, obitelj s malim djeteom iz Zagreba, mještani ali i sudionici prijašnjih biciklijada. Neki su došli sa svojim el biciklama ali bio je i jedan s klasičnom biciklom. Šareno i dobro raspoloženo društvo vodio je Ivan Orlić, a o sigurnosti u prometu brinuli su naši vatrogasci. U Staroj Baški u Kampu Škrila dočekali su nas s okrepom. Nakon odmora i osvježenja bilo je lakše svladati veliki uspon, a svi koji su bili u Staroj Baški znaju koliko je težak.

Veselo društvo uspješno i s osmijehom spustilo se u restoran Marina u Marini Punat gdje je organiziran ručak, a iznenadili su nas i s pravim krčkim presnacem.

Sve ovo ne bi se moglo organizirati da nije bilo pokrovitelja: Općina Punat, Primorsko-goranska županija,  Marina Punat i Valamar.

Ovakve biciklijade su naš doprinos razvoju cikloturizma, e-mobilnosti i aktivnog odmora na otoku Krku, a cilj biciklijade je promocija destinacija te dodatna turistička ponuda u predsezonskom i posezonskom razdoblju.

Kako je bilo pogledajte na linku E-biciklijada Punat-Stara Baška-Punat.

 

Menu