098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Moje Mursko Središće bez azbesta!

Post 293 of 359

Zahvaljujući  Gradu Mursko Središće i komunalnom društvu Murs-ekom d.o.o. održali smo prezentaciju „Moje Mursko Središće bez azbesta!“. Grad nam je osigurao dvoranu i na svoja oglasna mjesta postavio plakate, a komunalno duštvo podijelilo je letke s računima. Na taj način uspijeli smo obavijestiti sve stanovnike toga područja o održavanju prezentacije. Odaziv je bio iznad očekivanja. Pokazali su vrlo velik interes i osvještenost o potrebi uklanjanja azbesta iz životne okoline. Najviše su informacija tražili  o sendvič panelima i limenim krovovima te kako do njih doći što jeftinije.

Međimurci su nam pokazali da su i  dobri domaćini te su  nas i svoje sumještane počastili na prezentaciji pićem, a nakon prezentacije nas su počastili i večerom. Više možete pogledati na linku “Moje Mursko središće bez azbesta!”.

U šetnji novouređenom obalom Mure vodič nam je bio gradonačelnik Dražen Srpak i pokazao nam da su u tijeku  radovi na upravnoj zgradi i da u tom smjeru imaju još mnogo planova.

20140724_193625

U Čakovcu, prije dolaska u Mursko Središće, održali smo sastanak sa zamjenikom župana Međimurske županije g. Zoranom Vidovićem te dobili podršku za daljnje akcije u županiji.

Menu