098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Lego lim d.o.o. u akciji “Moja Hrvatska bez azbesta 2015!”

Post 258 of 347

U akciji “Moja Istra bez azbesta!” pridružila nam se jedna od vodećih tvrtki u Istri kad su u pitanju metalne konstrukcije, a kako svojom veličinom i interesom nadilazi granice Istre uključila se u akciju „Moja Hrvatska bez azbesta 2015!“.

Više o njima možete vidjeti na www.legolim.hr pod rubrikom “O NAMA”:

Lego lim d.o.o.

Obrt “LEGO-LIM” proizvodi sve vrste građevinske limarije i pruža usluge održavanja, popravka i izvedbe na vanjskoj vodovodnoj mreži. Obrt “LEGO-LIM” osnovao je u kolovozu 1992. god. Božo Legović. Obrt je upisan u registar kao radnja za obavljanje limarske, vodoinstalaterske, građevinske djelatnosti i trgovine, sa sjedištem u Kašteliru, Labinci bb (Poreč ). U početku obrt se bavi samo sa limarskom i vodoinstalaterskom djelatnošću. 1996. poslovanje je započelo u prizemlju privatne – obiteljske kuće. Obrt se 1996. god. širi te seli u iznajmljeni prostor u Kufce. Iste godine su nabavljeni i prvi moderni strojevi za proizvodnju cijevi od lima.

Lego lim je 1997.god proširio svoju djelatnost i na građevinsku i trgovinsku djelatnost. Osim proizvodnje limenih cijevi-oluka Lego lim se bavi i održavanjem vanjske vodovodne mreže.

1999 Lego lim iznajmljuje parcelu sa pravom građenja u Labincima (sadašnja poslovna zona), sa vlastitim sredstvima gradi halu (proizvodno – skladišni prostor), te je tu do danas. Sama hala ima nešto manje od 1000 m2,a sa okolnim zemljištem (danas već isplaćenim i otkupljenim kao i hala) čini jednu cjelinu od oko 9000 m2. 2000 Godine 2000. Lego lim je počeo sa proizvodnjom metalnih proizvoda, odnosno limenih cijevi i žljebova koji se koriste u građevinarstvu ne samo za svoje potrebe nego kao proizvode koju mogu kupiti partneri i druge tvrtke i obrti koji se bave postavljanjem oluka i odvodnjom općenito.

Proizvodnja je započeta na jednom poluatomatskom stroju za proizvodnju limenih cijevi i žlijebova (oluka) 2001 Godine 2001. obrt ponovo proširuje svoju djelatnost na prodaju na veliko i malo, te posredovanje u prodaji željeznom robom. 2003 nakon sve većih zahtjeva zahvaljujući kvaliteti Lego lim se odlučio na kupnju dva najsuvremenija automatska stroja i to jedan za proizvodnju limenih cijevi, a drugi za proizvodnju limenih žljebova, kakvih je malo na europskom tržištu. Nakon ovoga Lego lim postaje najveći proizvođač limenih žlijebova u Istri, te se proširuje asortiman na sandwich panele, konstrukcije za hale. Osim nabave i prodaje Lego lim uspješno ugrađuje svoje proizvode, gradi poslovne hale i druge objekte. 2010 Lego lim povećava proizvodnju sa planom širenja i na druga područja Hrvatske. Izrađuje web stranice i omogućuje još jedan pristup kupcima prema svojim proizvodima. Prednosti “LEGO-LIM”-a su i kvaliteta i brza isporuka. Prijevoz do krajnjeg kupca vrši se besplatno.

Ugrađeni Sandwich paneli na poslovnom objektu Agroproteinka iz Pazina po najvišim standardima i normama energetske učinkovitosti

Menu