098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Sve za krov

Project 23 of 28

Okvirni izračun krova za Primorje

Ovi izračuni su rađeni prema nomenklatoru poslova i daleko su veći nego u praksi, ali Vam mogu koristiti kako bi se lakše snašli u dogovoru s krovopokrivačem što sve treba učiniti:

Primorje za proizvoljni izračun – sami ubacite cijene rada i proizvoda, a na kraju će te dobiti ukupan iznos.

 

Proizvođači krovne opreme, zastupnici i krovopokrivači

Osim navedenih naših članova koji se bave proizvodnjom krovne opreme i krovopokrivanjem možete na Internetu naći veliki broj krovopokrivača pod “e-info” svake županije …”.

 

ADC d.o.o.

ADC d.o.o.

Adresa: Zagrebačka 4, 51000 Rijeka

ADC d.o.o. čini mladi tim stručnjaka koji profesionalnim pristupom radu i primjenom specifičnih znanja stečenih višegodišnjim iskustvom u struci, pružaju specijalizirane usluge na području građevinskog inženjeringa i poslovnog savjetovanja.
Poštivanje najvišeg standarda kvalitete te osobni pristup svakom klijentu, uz primjenu načela multidisciplinarnog pristupa te pristup po principu “dobrog gospodara”, priskrbili su si stvaranje široke palete zadovoljnih klijenata na što su posebno ponosni.
Dosljedni ideji da je za uspješno poslovanje potrebno razumjeti klijenta, njegove želje i potrebe, od 2016. godine uspješno surađuju s nizom poslovnih subjekata u državama EU, osobito u Nizozemskoj, Austriji, Njemačkoj i Portugalu.

ESAL d.o.o.

ESAL d.o.o.

Adresa: Rapska 46, 10000 Zagreb

ESAL d.o.o. vodeća je tvrtka na području jugoistočne Europe po proizvodnji i prodaji krovnih i fasadnih proizvoda od vlaknocementa koji su visokokvalitetni te ekološki i energetski učinkoviti. Osnovana je 10. ožujka 1998. potpisom ugovora o zajedničkom ulaganju između poduzeća Eternit (Schweiz) AG iz Švicarske i Salonit Anhovo d.d. iz Anhova, iz čijih prvih slova imena proizlazi i njezino ime. Esalovi proizvodi po svojoj kvaliteti spadaju u sam vrh suvremenih proizvoda u Europi.
Od lipnja 2009 članica je skupine FibreCem Holding AG koja se sastoji od Eternit (Schweiz), AG iz Švicarske, Eternit – Werke Ludwig Hatschek AG iz Austrije, FibreCem Deutschland GmbH iz Njemačke i Esala d.o.o. iz Anhova.

Izoforma paneli d.o.o.

Izoforma-Paneli d.o.o.

Adresa: Rupa bb, 51214 Šapjane

Tvrtka Izoforma-Paneli d.o.o. je osnovana 1996. godine. Početna misija tvrtke je bila ponuditi tržištu kvalitetne zidne i krovne panele i time se pozicionirati među vodeće veleprodaje termoizoliranih sendvič panela u Hrvatskoj.

Želja za dostupnošću kupcima rezultira organizacijom poslovanja u tri poslovnice: Zagreb, Rijeka i Split u kojima administrativno, logističko, prodajno, tehničko osoblje kao i timovi za ugradnju i servis naših proizvoda opslužuju tržište cijele Hrvatske.

Danas je tvrtka Izoforma-Paneli d.o.o. najveća veleprodaja proizvoda termoizolirani sendvič paneli u Hrvatskoj te među vodećim tvrtkama za automatska vrata (sekcijska garažna, industrijska, staklena automatska, brzo-podizna, harmonika i dvorišna vrata).

Krovar O&O d.o.o.

KROVAR O&O d.o.o.

Adresa: Mavri 38, 51216 Viškovo – Marčelji

Tvrtka KROVAR O&O d.o.o. osim krovopokrivanja bavi se i svim ostalim poslovima u građevinarstvu.

lim mont proz 200

Lim-mont d.o.o.

Adresa: VRBANOVEC, B.Radića 8, 42232 Donji Martijanec

Tvrtka LIM-MONT d.o.o. iz Vrbanovca, osnovana je 1975. godine, te je iz skromne limarske radionice, prerasla u tvrtku sa 115 zaposlenih i 70.000 m2 proizvodno-skladišnog prostora, na lokacijama u Vrbanovcu i Ludbregu.
Tvrtka se bavi proizvodnjom proizvoda od lima i izolacijskih proizvoda, a neki od njih su dimovodi od nehrđajućeg čeličnog lima, izolirani limeni paneli, kontejneri, ventilacijski sistemi, EPS (stiropor), cjevaci od kamene vune, profilirani limovi…
Kvaliteta tvrtke LIM-MONT d.o.o. prepoznata je i van granica Hrvatske, tako da većinu proizvoda izvozimo na područje EU, Švicarske, Rusije, zemlje bivše Jugoslavije, a za iste proizvode posjedujemo potrebnu atestnu dokumentaciju. U Hrvatskoj smo vodeći proizvođač dimovoda od nehrđajućeg čeličnog lima i izoliranih limenih panela.

metalac proz 200-2

Metalac d.o.o.

Adresa: Pletenci 31/A, 51000 Rijeka

Poduzeće Metalac d.o.o. osnovano je 2008.god. kao samostalno trgovačko društvo registrirano kod trgovačkog suda u Rijeci, te je ovlašteno za trgovinu, proizvodnju i usluge. Poduzeće je sljedbenik bravarskog obrta Metalac vl.Ivana Datkovića, osnovanog 1988. god. Zato ističemo da je Metalac d.o.o. tvrtka s dvadesetpetogodišnjom tradicijom u projektiranju, izradi i montaži metalnih konstrukcija od željeza i inoxa.

Poduzeće Metalac d.o.o. stoji vam na raspolaganju ukoliko imate potrebe za izradom i montažom: čeličnih konstrukcija raznih namjena – stepeništa, rukohvata, nadstrešnica, krovnih konstrukcija,ograda i vrata od željeza, kovane bravarije i inoxa. Proizvodi se  i montira: zvučna izolacija objekata i postrojenja, rešetkasti i ostali stupovi kao nosači telekomunikacijske opreme ili drugih namjena, brodske hladnjače i oprema brodova.

gerard eko proz 200

Millenium Metal d.o.o.

Adresa: Trpanjska 44, 10000 Zagreb

Millenium Metal d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za trgovinu, gradnju, projektiranje i nadzor.
Poduzeće je glavni uvoznik i distributer visokokvalitetnog suvremenog pokrova GERARD novozelandskog proizvođača AHI ROOFING ltd. te glavni distrubuter toplinske izolacije TERMOTOP proizvođača KNAUF INSULATION d.o.o. iz Novog Marofa.

proelia 200 proz

Proelia d.o.o. za građevinarstvo

Adresa tvrtke: Partizanski put 4, 51211 Matulji

Obavljaju sve vrste krovopokrivačkih radova, bilo da se radi o rekonstrukciji ili novom krovištu. Nude provjerene i kvalitetne materijale za krov te kvalitetnu i stručnu ugradnju. Po potrebi izlaze na lice mjesta kako bi ponudili najoptimalnije rješenje.

rimak proz 200

RIMAK j.d.o.o. za građevinarstvo

Adresa tvrtke: Baretićevo 7c, 51000 Rijeka

Tvrtka Rimak izvodi sanacije kosih i ravnih krovova, izradu novih krovišta, limarske radove, hidroizolacije i ostale završne radove u građevinarstvu. Daju garanciju do 10 godina na izvedene radove jer im je kvaliteta izvođenja radova na prvom mjestu.

tankovic 200 proz

TANKOVIĆ, obrt

Adresa: Rakovica 7, 10430 Samobor

Tanković obrt nudi usluge izrade i postavljanja krovne konstrukcije, postavljanje krova i proizvodnje piljene građe.
Na Bramac Olimpijadi Krovopokrivača 2002 osvojili su drugo mjesto.

tegula proz 200

TEGULA CENTAR d.o.o.

Adresa: Put Nina 252, 23000 Zadar

Tvrtka Tegula centar osnovana je 2002. godine u Zadru. Jedan je od osnivača Grandal grupe, a kvalitetom materijala, brzom isporukom, te stručnim osobljem etablirala se kao jedna od vodećih tvrtki svoje branše u širem području Zadarske županije. Prodaja građevinskog materijala i građevinske opreme renomiranih prozvođača glavna je djelatnost Tegula centra.

termag proz 200

TERMAG d.o.o.

Adresa: Kvarnerska cesta 35, 51211 Matulji

Osnovan 1989.g., a danas jedna od vodećih tvrtki, koja nudi široki asortiman renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača za opremanje od temelja do krova, s najboljim omjerom kvalitete i cijene! Sve bolje pozicionirani u području krovne limarije i pokrova.

trgovina krk proz 200

Trgovina Krk d.d.

Adresa: Dubašljanska ul. 80, 51511 Malinska

Trgovina Krk d.d. osim velikog broja marketa po Hrvatskoj na otoku Krku se bavi i prodajom građevinskog materijala gdje zastupaju imena mnogih poznatih brandova.
U njihovim prodajnim centrima možete pronaći sve šta vam je potrebno za uređenje i gradnju Vašeg doma,okućnice te sve popratne materijale koji su Vam potrebni.

Sakupljači azbestnog otpada

Osim navedenih naših članova koji se bave sakupljanjem opasnog otpada azbesta možete na Internetu naći i ostale sakupljače koji su dobili koncesiju od Fonda za zaštitu okoliša.

dezinsekcija proz 200 novo

DEZINSEKCIJA d.o.o.

Adresa: Brajšina 13, 51000 Rijeka

Tvrtka se bavi sanitarnom i sustavnom zaštitom čovjekove okoline: zaštita vodenih i kopnenih površina; zaštita ukrasnog bilja i šumskih površina; dezinsekcija dezinfekcija dezodoracija deratizacija degazacija dekontaminacija depedikulacija; suzbijanje insekata i glodavaca; suzbijanje molestanata.

Usluge vršie na objektima : stambenim, gospodarskim (poslovni, skladišni, proizvodno industrijski), javnim (ustanove, parkovi, kupališta), prometnim i prijevoznim. Osnovana je 1947. godine.

kemis proz 200

KEMIS TERMOCLEAN – poslovnica Rijeka

Adresa: Milutina Barača 26, 51000 Rijeka,

Poduzeće za industrijska čišćenja i gospodarenje otpadom.

 

Metis d.d.

METIS d.d.

Adresa: Kukuljanovo 414, 51227 Kukuljanovo

Metis je dioničko društvo za skupljanje, reciklažu i trgovinu ostataka i otpadaka. Bavi se gospodarenjem opasnim i neopasnim otpadom, ovlašteni je koncesionar za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a između ostalog je i ovlašteni skupljač građevinskog otpada koji sadrži azbest.

Menu