098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Počela kampanja “Moja Istra bez azbesta!” s prezentacijom “Moj Rovinj bez azbesta!”

Post 265 of 326

Zahvaljujući Gradu Rovinju i Komunalnom servisu d.o.o. Rovinj 16. lipnja 2014. godine u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu grada Rovinja održana je prezentacija pod nazivom “Moj Rovinj bez azbesta!”. To je praktično i uvod u akcije/kampanje koje će se održavati idućih mjeseci po cijeloj Istri. Za najaviti je već dogovorenu prezentaciju “Moja Pula bez azbesta!” koja će se održati 18. srpnja 2014. godine u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc, Gajeva 3, u 18.00 sati, a proizvode naših sponzora moći će se pogledati ispred centra 1 sat prije prezentacije. Naravno, ulaz je kao i uvijek slobodan pa vas pozivamo da dođete.

Prenosimo kako je Komunalni servis d.o.o. izvjestio o događaju na svojoj stranici pod nazivom:

AZBESTNI KROVOVI

(klikni na sliku za pregled galerije slika)

Jučer  16.06. u 18,00 sati u prostorijama “Doma kulture” u Rovinju, udruga Moj Otok održala je predavanje o zamjeni azbestnih krovova i fasada, te mogućnostima korištenja poticajnih sredstava i financiranja zamjene istih.

Proizvođači krovnih pokrova imali su mali izložbeni prostor na kojemu su prezentirali vlastite proizvode i nudili primamljive popuste.

Ukoliko ste zainteresirani za zamjenu postojećih azbestnih krovova i fasada kontaktirajte udrugu Moj otok koja će vam pomoći u realizaciji svih dostupnih poticaja i bonusa.

Mob. O98 / 21 27 15

Mi imamo za dodati da je u Rovinju uvijek prelijepo i da smo se tako i proveli što se može vidjeti i iz priloženih slika.

Rovinj - Rovigno Tremag Zasluženi odmor!

Menu