098 212 715 | 051 855 855 | fax:051 511 101mojotok@mojotok.info

Naši članovi

 

Dezinsekcija d.o.o. Rijeka

DESINSEKCIJA d.o.o. Rijeka

Adresa: Brajšina 13, 51000 Rijeka

Tvrtka je osnovana je 1947. godine i od tada se bavi sustavnom zaštitom čovjekove okoline: zaštita vodenih i kopnenih površina, zaštita ukrasnog bilja i šumskih površina, dezinsekcija dezinfekcija dezodoracija deratizacija degazacija dekontaminacija depedikulacija, suzbijanje insekata i glodavaca i suzbijanje molestanata.

ESAL d.o.o.

ESAL d.o.o.

Adresa: Rapska 46, 10000 Zagreb

ESAL d.o.o. vodeća je tvrtka na području jugoistočne Europe po proizvodnji i prodaji krovnih i fasadnih proizvoda od vlaknocementa koji su visokokvalitetni te ekološki i energetski učinkoviti. Osnovana je 10. ožujka 1998. potpisom ugovora o zajedničkom ulaganju između poduzeća Eternit (Schweiz) AG iz Švicarske i Salonit Anhovo d.d. iz Anhova, iz čijih prvih slova imena proizlazi i njezino ime. Esalovi proizvodi po svojoj kvaliteti spadaju u sam vrh suvremenih proizvoda u Europi.

Izoforma paneli

IZOFORMA PANELI d.o.o.

Adresa: Radna Zona Rupa, 51214 Šapjane

Izoforma-Paneli d.o.o. osnovana je1996. godine. Danas je tvrtka s najvećom veleprodajom proizvoda termoizoliranih sendvič panela u Hrvatskoj te među vodećim tvrtkama za automatska vrata (sekcijska garažna, industrijska, staklena automatska, brzo-podizna, harmonika i dvorišna vrata).

Kemis Termoclean

KEMIS TERMOCLEAN – poslovnica Rijeka

Adresa: Milutina Barača 26, 51000 Rijeka,

Poduzeće za industrijska čišćenja i gospodarenje otpadom.

Lim-mont

LIM-MONT d.o.o.

Adresa: Vrbanovec, B.Radića 8, 42232 Donji Martijanec

Tvrtka LIM-MONT d.o.o. osnovana je 1975. godine. Danas ima 115 zaposlenih i 70.000 m2 proizvodno-skladišnog prostora, na lokacijama u Vrbanovcu i Ludbregu. Kvaliteta tvrtke LIM-MONT d.o.o. prepoznata je i zvan granica Hrvatske te većinu proizvoda izvoze u EU, Švicarsku, Rusiju, zemlje bivše Jugoslavije, a za iste proizvode posjeduju potrebnu atestnu dokumentaciju. U Hrvatskoj su vodeći proizvođač dimovoda od nehrđajućeg čeličnog lima i izoliranih limenih panela, a vrlo kvalitetni proizvodi su i kontejneri, ventilacijski sistemi, EPS (stiropor), cjevaci od kamene vune, profilirani limovi…

Metalac-Rijeka

METALAC Rijeka d.o.o.

Adresa: Pletenci 31/A, 51000 Rijeka

Poduzeće Metalac d.o.o. osnovano je 2008. god. kao sljedbenik bravarskog obrta Metalac vl. Ivana Datkovića, osnovanog 1988. god. tako da je to tvrtka s dugogodišnjom  tradicijom u projektiranju, izradi i montaži metalnih konstrukcija od željeza i inoxa. Osim toga bave se izradom i montažom: čeličnih konstrukcija raznih namjena – stepeništa, rukohvata, nadstrešnica, krovnih konstrukcija, ograda i vrata od željeza, kovane bravarije i inoxa. Proizvodi se  i montira: zvučna izolacija objekata i postrojenja, rešetkasti i ostali stupovi kao nosači telekomunikacijske opreme ili drugih namjena, brodske hladnjače i oprema brodova …

millenium metal

Millenium Metal d.o.o.

Adresa: Trpanjska 44, 10000 Zagreb

Millenium Metal d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za trgovinu, gradnju, projektiranje i nadzor.
Poduzeće je glavni uvoznik i distributer visokokvalitetnog suvremenog pokrova GERARD novozelandskog proizvođača AHI ROOFING ltd. te glavni distrubuter toplinske izolacije TERMOTOP proizvođača KNAUF INSULATION d.o.o. iz Novog Marofa.

Nexe crijep

NEXE GRUPA d.d. – Dilj d.o.o.

Adresa: Ciglarska 33, 32100 Vinkovci

Nexe grupa d.d. je hrvatska tvrtka sa sjedištem u centru Slavonije, gradu Našicama. Grupa se razvila iz Našicecementa d.d. Našice. Zahvaljujući dobrim financijskim rezultatima tvornice, Našicecement je prerastao u Grupaciju Našicecement, a danas u Nexe grupu. Poslovni sustav 26 tvrtki, koji predstavlja jednan od najznačajnijih poslovnih subjekata u proizvodnji građevinskog materijala u ovom dijelu Europe (najjači u Hrvatskoj i na području bivše Jugoslavije). Nexe grupa posluje pod tim imenom od 1. ožujka 2003. godine.

Proelia d.o.o. za građevinarstvo

PROELIA d.o.o.

Adresa: Partizanski put 4, 51211 Matulji

Građevinsko poduzeće Proelia d.o.o. je osnovano 1989. godine kao obiteljski obrt koji se kasnije razvio u tvrtku Dokoza Proelia koja broji 8 zaposlenika. Glavna djelatnost jesu svi građevinski radovi uključujući i sistem „ključ u ruke“. Opremljeni smo svom potrebnom mehanizacijom za izvođenje krovopokrivačkih radova, adaptacija kuća i stanova te svih završnih građevinskih radova.

rimak logo

RIMAK j.d.o.o. za građevinarstvo

Adresa tvrtke: Baretićevo 7c, 51000 Rijeka

Tvrtka Rimak izvodi sanacije kosih i ravnih krovova, izradu novih krovišta, limarske radove, hidroizolacije i ostale završne radove u građevinarstvu. Daju garanciju do 10 godina na izvedene radove jer im je kvaliteta izvođenja radova na prvom mjestu.

Tanković

TANKOVIĆ, obrt

Adresa: Rakovica 7, 10430 Samobor

Tanković obrt nudi usluge izrade i postavljanja krovne konstrukcije, postavljanje krova i proizvodnje piljene građe.
Na Bramac Olimpijadi Krovopokrivača 2002 osvojili su drugo mjesto.

Termag d.o.o.

TERMAG d.o.o.

Adresa: Kvarnerska cesta 35, 51211 Matulji

Osnovan 1989.g., a danas jedna od vodećih tvrtki, koja nudi široki asortiman renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača za opremanje od temelja do krova, s najboljim omjerom kvalitete i cijene! Sve bolje pozicionirani u području krovne limarije i pokrova.

Tondach d.d.

TONDACH Hrvatska d.d.

Adresa: Matije Gupca 2, 49221 Bedekovčina

Tondach Hrvatska d.d. vodeći je proizvođač vrhunskog glinenog crijepa u Hrvatskoj koji nudi sistemsko rješenje za najzahtjevnije krovove. U posljednjih nekoliko godina zauzima vodeće mjesto  na tržištu pokrovnih materijala, a dizajn i kvaliteta Tondach ® crjepova prepoznata je diljem Hrvatske. Tondach Hrvatska d.d. sudjeluje kao partner udruge, jer u suradnji sa tvrtkama CIAK i EKOOPERATIVA koji zbrinjavaju azbestno-salonitne ploče nudi krajnjem kupcu mogućnost znatno jeftinije nabave najboljeg pokrovnog materijala na tržištu. Tondach Hrvatska d.d. ima tri tvornice u Hrvatskoj na lokacijama u Bedekovčini i Đakovu, pa se dodatno cijeni inicijativa u kojoj udruga Moj otok surađuje na projektu „prodajmo hrvatsko“.

Menu