098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Moja Pula bez azbesta!

Post 262 of 326

Uz svesrdnu pomoć Grada Pule i komunalnog društva Herculanea d.o.o. održana je akcija/kampanja pod nazivom “Moja Pula bez azbesta!” 18.07.2014. godine u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc.

Puna dvorana dokaz je da postoji veliki interes stanovništva za uklanjanjem azbesta iz životne okoline i time učine život kvalitetnijim i ljepšim. Pokušali smo odgovoriti na monoga pitanja, a na najčešće pitanje kako i kome se obratiti da svoj problem što lakše riješe Udruga Moj otok im je ponudila podršku i pomoć u rješavanju.

Trenutno je vrlo aktualna energetska učinkovitosti, koju zagovaramo od našeg osnutka, te smo prisutne uputili da uz zamjenu azbestnog krova postave i termičku izolaciju na krov. Usmjerili smo ih prema jedinicama lokalne samouprave i Istarskoj Regionalnoj ENergetskoj Agenciji “IRENA” koji provode natječaje za sufinanciranje projekata povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama.

Ovim putem bi se zahvalili Radiju Puli, Radiju Istri, Glasu Istre  i svim medijima koji su nas pratili i doprinijeli uspješnosti akcije.

Ovdije možete pogledati kako je protekla akcija/kampanja “Moaja Pula bez azbesta!”.

Društveni centra Rojc Dnevni boravak Društvenog centra Rojc  Prezentacija Moja Pula bez azbesta!

 

 

Menu