098 212 715 | 051 855 855 | fax:051 511 101mojotok@mojotok.info

Sve za krov

Project 22 of 27

Okvirni izračun krova za Primorje

Ovi izračuni su rađeni prema nomenklatoru poslova i daleko su veći nego u praksi, ali Vam mogu koristiti kako bi se lakše snašli u dogovoru s krovopokrivačem što sve treba učiniti:

Primorje za proizvoljni izračun – sami ubacite cijene rada i proizvoda, a na kraju će te dobiti ukupan iznos.

 

Proizvođači krovne opreme, zastupnici i krovopokrivači

Osim navedenih naših članova koji se bave proizvodnjom krovne opreme i krovopokrivanjem možete na Internetu naći veliki broj krovopokrivača pod “e-info” svake županije …”.

 

ESAL d.o.o.

ESAL d.o.o.

Adresa: Rapska 46, 10000 Zagreb

ESAL d.o.o. vodeća je tvrtka na području jugoistočne Europe po proizvodnji i prodaji krovnih i fasadnih proizvoda od vlaknocementa koji su visokokvalitetni te ekološki i energetski učinkoviti. Osnovana je 10. ožujka 1998. potpisom ugovora o zajedničkom ulaganju između poduzeća Eternit (Schweiz) AG iz Švicarske i Salonit Anhovo d.d. iz Anhova, iz čijih prvih slova imena proizlazi i njezino ime. Esalovi proizvodi po svojoj kvaliteti spadaju u sam vrh suvremenih proizvoda u Europi.
Od lipnja 2009 članica je skupine FibreCem Holding AG koja se sastoji od Eternit (Schweiz), AG iz Švicarske, Eternit – Werke Ludwig Hatschek AG iz Austrije, FibreCem Deutschland GmbH iz Njemačke i Esala d.o.o. iz Anhova.

Izoforma paneli

Izoforma-Paneli d.o.o.

Adresa: Rupa bb, 51214 Šapjane

Tvrtka Izoforma-Paneli d.o.o. je osnovana 1996. godine. Početna misija tvrtke je bila ponuditi tržištu kvalitetne zidne i krovne panele i time se pozicionirati među vodeće veleprodaje termoizoliranih sendvič panela u Hrvatskoj.

Želja za dostupnošću kupcima rezultira organizacijom poslovanja u tri poslovnice: Zagreb, Rijeka i Split u kojima administrativno, logističko, prodajno, tehničko osoblje kao i timovi za ugradnju i servis naših proizvoda opslužuju tržište cijele Hrvatske.

Danas je tvrtka Izoforma-Paneli d.o.o. najveća veleprodaja proizvoda termoizolirani sendvič paneli u Hrvatskoj te među vodećim tvrtkama za automatska vrata (sekcijska garažna, industrijska, staklena automatska, brzo-podizna, harmonika i dvorišna vrata).

krovar o-o

KROVAR O&O d.o.o.

Adresa: Mavri 38, 51216 Viškovo – Marčelji

Tvrtka KROVAR O&O d.o.o. osim krovopokrivanja bavi se i svim ostalim poslovima u građevinarstvu.

Lim-mont

Lim-mont d.o.o.

Adresa: VRBANOVEC, B.Radića 8, 42232 Donji Martijanec

Tvrtka LIM-MONT d.o.o. iz Vrbanovca, osnovana je 1975. godine, te je iz skromne limarske radionice, prerasla u tvrtku sa 115 zaposlenih i 70.000 m2 proizvodno-skladišnog prostora, na lokacijama u Vrbanovcu i Ludbregu.
Tvrtka se bavi proizvodnjom proizvoda od lima i izolacijskih proizvoda, a neki od njih su dimovodi od nehrđajućeg čeličnog lima, izolirani limeni paneli, kontejneri, ventilacijski sistemi, EPS (stiropor), cjevaci od kamene vune, profilirani limovi…
Kvaliteta tvrtke LIM-MONT d.o.o. prepoznata je i van granica Hrvatske, tako da većinu proizvoda izvozimo na područje EU, Švicarske, Rusije, zemlje bivše Jugoslavije, a za iste proizvode posjedujemo potrebnu atestnu dokumentaciju. U Hrvatskoj smo vodeći proizvođač dimovoda od nehrđajućeg čeličnog lima i izoliranih limenih panela.

Metalac-Rijeka

Metalac d.o.o.

Adresa: Pletenci 31/A, 51000 Rijeka

Poduzeće Metalac d.o.o. osnovano je 2008.god. kao samostalno trgovačko društvo registrirano kod trgovačkog suda u Rijeci, te je ovlašteno za trgovinu, proizvodnju i usluge. Poduzeće je sljedbenik bravarskog obrta Metalac vl.Ivana Datkovića, osnovanog 1988. god. Zato ističemo da je Metalac d.o.o. tvrtka s dvadesetpetogodišnjom tradicijom u projektiranju, izradi i montaži metalnih konstrukcija od željeza i inoxa.

Poduzeće Metalac d.o.o. stoji vam na raspolaganju ukoliko imate potrebe za izradom i montažom: čeličnih konstrukcija raznih namjena – stepeništa, rukohvata, nadstrešnica, krovnih konstrukcija,ograda i vrata od željeza, kovane bravarije i inoxa. Proizvodi se  i montira: zvučna izolacija objekata i postrojenja, rešetkasti i ostali stupovi kao nosači telekomunikacijske opreme ili drugih namjena, brodske hladnjače i oprema brodova.

gerard

Millenium Metal d.o.o.

Adresa: Trpanjska 44, 10000 Zagreb

Millenium Metal d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za trgovinu, gradnju, projektiranje i nadzor.
Poduzeće je glavni uvoznik i distributer visokokvalitetnog suvremenog pokrova GERARD novozelandskog proizvođača AHI ROOFING ltd. te glavni distrubuter toplinske izolacije TERMOTOP proizvođača KNAUF INSULATION d.o.o. iz Novog Marofa.

Nexe crijep

Dilj d.o.o. Vinkovci

Adresa: Ciglarska 33, 32100 Vinkovci

Nexe grupa d.d. je hrvatska tvrtka sa sjedištem u centru Slavonije, gradu Našicama. Grupa se razvila iz Našicecementa d.d. Našice. Zahvaljujući dobrim financijskim rezultatima tvornice, Našicecement je prerastao u Grupaciju Našicecement, a danas u Nexe grupu. Poslovni sustav 26 tvrtki, koji predstavlja jednan od najznačajnijih poslovnih subjekata u proizvodnji građevinskog materijala u ovom dijelu Europe (najjači u Hrvatskoj i na području bivše Jugoslavije). Nexe grupa posluje pod tim imenom od 1. ožujka 2003. godine.

Proelia 2

Proelia d.o.o. za građevinarstvo

Adresa tvrtke: Partizanski put 4, 51211 Matulji

Obavljaju sve vrste krovopokrivačkih radova, bilo da se radi o rekonstrukciji ili novom krovištu. Nude provjerene i kvalitetne materijale za krov te kvalitetnu i stručnu ugradnju. Po potrebi izlaze na lice mjesta kako bi ponudili najoptimalnije rješenje.

rimak logo

RIMAK j.d.o.o. za građevinarstvo

Adresa tvrtke: Baretićevo 7c, 51000 Rijeka

Tvrtka Rimak izvodi sanacije kosih i ravnih krovova, izradu novih krovišta, limarske radove, hidroizolacije i ostale završne radove u građevinarstvu. Daju garanciju do 10 godina na izvedene radove jer im je kvaliteta izvođenja radova na prvom mjestu.

Tanković

TANKOVIĆ, obrt

Adresa: Rakovica 7, 10430 Samobor

Tanković obrt nudi usluge izrade i postavljanja krovne konstrukcije, postavljanje krova i proizvodnje piljene građe.
Na Bramac Olimpijadi Krovopokrivača 2002 osvojili su drugo mjesto.

Tegula centar d.o.o.

TEGULA CENTAR d.o.o.

Adresa: Put Nina 252, 23000 Zadar

Tvrtka Tegula centar osnovana je 2002. godine u Zadru. Jedan je od osnivača Grandal grupe, a kvalitetom materijala, brzom isporukom, te stručnim osobljem etablirala se kao jedna od vodećih tvrtki svoje branše u širem području Zadarske županije. Prodaja građevinskog materijala i građevinske opreme renomiranih prozvođača glavna je djelatnost Tegula centra.

Termag d.o.o.

TERMAG d.o.o.

Adresa: Kvarnerska cesta 35, 51211 Matulji

Osnovan 1989.g., a danas jedna od vodećih tvrtki, koja nudi široki asortiman renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača za opremanje od temelja do krova, s najboljim omjerom kvalitete i cijene! Sve bolje pozicionirani u području krovne limarije i pokrova.

Tondach d.d.

TONDACH Hrvatska d.d.

Adresa: Matije Gupca 2, 49221 Bedekovčina

Tondach Hrvatska d.d. vodeći je proizvođač vrhunskog glinenog crijepa u Hrvatskoj koji nudi sistemsko rješenje za najzahtjevnije krovove. U posljednjih nekoliko godina zauzima vodeće mjesto na tržištu pokrovnih materijala, a dizajn i kvaliteta Tondach ® crjepova prepoznata je diljem Hrvatske. Tondach Hrvatska d.d. sudjeluje kao partner udruge, jer u suradnji sa tvrtkama CIAK i EKOOPERATIVA koji zbrinjavaju azbestno-salonitne ploče nudi krajnjem kupcu mogućnost znatno jeftinije nabave najboljeg pokrovnog materijala na tržištu. Tondach Hrvatska d.d. ima tri tvornice u Hrvatskoj na lokacijama u Bedekovčini i Đakovu, pa se dodatno cijeni inicijativa u kojoj udruga Moj otok surađuje na projektu „prodajmo hrvatsko“.

trgovina krk logo

Trgovina Krk d.d.

Adresa: Dubašljanska ul. 80, 51511 Malinska

Trgovina Krk d.d. osim velikog broja marketa po Hrvatskoj na otoku Krku se bavi i prodajom građevinskog materijala gdje zastupaju imena mnogih poznatih brandova.
U njihovim prodajnim centrima možete pronaći sve šta vam je potrebno za uređenje i gradnju Vašeg doma,okućnice te sve popratne materijale koji su Vam potrebni.

Sakupljači azbestnog otpada

Osim navedenih naših članova koji se bave sakupljanjem opasnog otpada azbesta možete na Internetu naći i ostale sakupljače koji su dobili koncesiju od Fonda za zaštitu okoliša.

Dezinsekcija d.o.o. Rijeka

DEZINSEKCIJA d.o.o.

Adresa: Brajšina 13, 51000 Rijeka

Tvrtka se bavi sanitarnom i sustavnom zaštitom čovjekove okoline: zaštita vodenih i kopnenih površina; zaštita ukrasnog bilja i šumskih površina; dezinsekcija dezinfekcija dezodoracija deratizacija degazacija dekontaminacija depedikulacija; suzbijanje insekata i glodavaca; suzbijanje molestanata.

Usluge vršie na objektima : stambenim, gospodarskim (poslovni, skladišni, proizvodno industrijski), javnim (ustanove, parkovi, kupališta), prometnim i prijevoznim. Osnovana je 1947. godine.

Kemis Termoclean

KEMIS TERMOCLEAN – poslovnica Rijeka

Adresa: Milutina Barača 26, 51000 Rijeka,

Poduzeće za industrijska čišćenja i gospodarenje otpadom.

 

Menu