098 212 715 | 051 855 855mojotok@mojotok.info

Besplatno do certifikata s Udrugom Moj otok i M.M.PROJEKT D.O.O.

Post 288 of 313

U akcijama termičkih izolacija pridružila nam se tvrtka M.M.PROJEKT D.O.O.

M.M.PROJEKT D.O.O. je mlada tvrtka koja je prepoznala potrebu i nedostatak visokokvalitetnih proizvoda kako u toplinskoj izolaciji tako i u korištenju obnovljivih izvora energije, a koji su u Europi i svijetu već odavno postali opće prihvaćen način razmišljanja.

Misija tvrtke M.M.PROJEKT D.O.O. je tržištu Republike Hrvatske ponuditi proizvode vrhunske kvalitete najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača u segmentu toplinskih i hidroizoloacija, obnovljivih izvora energije te inovativne proizvode u području zelenih krovova, koji su napravljeni prema najvišim standardima kvalitete te su dobili najprestižnija priznanja i certifikate za svoje proizvode i rad.

Vizija tvrtke M.M.PROJEKT D.O.O. je stvoriti jeftiniji i zdraviji način života uz maksimalne uštede energije i novca, promijeniti svijest okoline u pravcu održivog razvoja i očuvanja okoliša, a sve za opće dobro svih. Cilj im je, inovativnim idejama i visokokvalitetnim proizvodima, savjetovati i pomoći ljudima da usvoje globalni trend za stvaranje i korištenje obnovljivih izvora energije.

Također im je želja savjetovati tvrtke i kućanstva na koji način mogu smanjiti troškove energije, kako stvoriti vlastitu energiju te kako toplinska izolacija povoljno utječe na mnoge čimbenike i olakšava stanovanje u zgradama i kućama.

Zašto koristiti Isotec?

isotec

Isotec je sustav toplinske izolacije za kose krovove, projektiran za popravke i obnovu krovova na starim zgradama kao i za pokrivanje novih. Taj jednostavni sustav obuhvaća postavljanje laganih montažnih ploča uzdužnih i vršnih rubova, oblikovanih za međusobno preklapanje i nalijeganje. Mala težina, lako rukovanje i postavljanje na visini ubrzavaju ispravno instaliranje ploča koje, kad se postave u pravilnom slijedu (od oluka do sljemena krova), predstavljaju na težinu izdržljivu površinu koja pruža toplinsku izolaciju, mikro ventilaciju i vodonepropusna je pri slučajnom prodoru vode kroz crijepove.

Ovaj sustav za suho postavljanje tako ostvaruje 4 funkcije: toplinsku izolaciju, nepropusnost drugoga sloja krova, podcrijepnu ventilaciju i, zahvaljujući pojačanju ugrađenom u ploče, nosivu podlogu za pričvršćivanje crijepova.

Isotec zahtijeva poštivanje jednostavnih pravila instaliranja i obvezno korištenje pribora za dovršetak postavljanja. Uz pravilno postavljanje, takav krov postaje izvor stvarnog komfora i uštede energije za cijelu zgradu.

Prednosti Isoteca su Toplinska izolacija i otpornost, vodonepropusnost drugoga sloja krova, mikro-ventilacija i ventilacija, brzo i jeftino postavljanje, 10-godišnje jamstvo i ušteda na troškovima grijanja veća od 50%.

Preuzmite ISOTEC brošuru

Besplatno do certifikata s Udrugom Moj otok, M.M.PROJEKT D.O.O. i ADC d.o.o.

M.M.PROJEKT D.O.O. članovima udruge prilikom postavljanja termičke izolacije na krov poklanja certifikat energetske učinkovitosti objekta i daje 10% popusta na materijal.

Menu